REKLAMI GEÇ

Liseli öğrencilerden 7 branşta 30 proje

Liseli öğrencilerden 7 branşta 30 proje

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Fuarda öğrencilerin matematik, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, coğrafya ve yabancı dil branşlarında hazırladığı 30 proje yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2015 Perşembe, 09:18

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altun, Merkezefendi İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Kılınç, okul müdürü ve idareciler, öğretmenler, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, fuar açılışındaki konuşmasında, “Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında hazırlanan bilim fuarları öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Bilim fuarları, öğrencilerimiz ufkunun gelişmesi için ve proje üretmeyi teşvik açısından çok önemli” dedi.

Öğrencilerle birlikte kurdele keserek açılışı gerçekleştiren protokol üyeleri, fuarı gezdi. Fuarda matematik, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, coğrafya ve yabancı dil branşlarında 30 proje yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı