REKLAMI GEÇ

Liselilerin projeleri görücüye çıktı

Liselilerin projeleri görücüye çıktı

Merkezefendi’nin Göveçlik Mahallesi’ndeki Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, bu dönem hazırladıkları projelerini açtıkları sergiyle beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2016 Perşembe, 09:42

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Ertürk ile birlikte Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hayrullah Akgün, Erbakır Fen Lisesi Müdürü İbrahim Ekiz, Aydem Fen Lisesi Müdürü Deniz Kösehan ve Denizli Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Yılmaz tarafından açıldı.

Hilmi Özcan Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Acun, törendeki konuşmasında, okulda TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı ikinci kez açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Acun, “Okulumuz YGS olarak üç yılda yüzde 100, LYS yerleştirmeleri sonucunda da yüzde83’lük başarı oranına ulaştı. Bu fuar ile çalışmalar ivme kazanırken, öğretmen ve öğrencilerin özgüvenleri gelişiyor. Tüm alanlarda kaliteli ve nitelikli eğitimin verildiği çağdaş bir eğitim kurumu olarak Denizli eğitiminde üst sıralara tırmanma yolundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

denizli-hilmi-ozcan-tubitak-2

TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda, 111 öğrenci ve21 danışman öğretmen çalışmasıyla fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, sağlık, çevre, bilgisayar, İngilizce ve matematik dallarında hazırlanan 51 proje sergileniyor.

denizli-hilmi-ozcan-tubitak-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı