REKLAMI GEÇ

MEB’den LYS danışmanlık hizmeti

MEB’den LYS danışmanlık hizmeti

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü, LYS tercihlerinde üniversite adaylarına yardımcı olmak amacıyla 3 okulda danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 14:38

Denizli Lisesi, Gazi İlkokulu ve Rehberlik Araştırma Merkezi’nde açılan bürolarda,uzman öğretmenler tarafından ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilmeye başlandı.Tercihlerin ilk gününde adaylar bürolara yoğun ilgi gösterdi.

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tercih işlemlerinin ilk gününde Gazi İlkokulundaki danışma bürosunu ziyaret etti. Burada öğrencilerle istedikleri bölümler ve tercih aşamasında hangi noktalarda rehberliğe ihtiyaç duydukları hakkında sohbet etti.

Gözi İlkokulu’naki danışma bürosuna giden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tercihlerin 17 Temmuz’a kadar yapılacağını anımsatarak, öğrencilerin istedikleri bölümlere girebilmelerinde tercihin önemli olduğunu, görevlendirilen uzman öğretmenlerin bu konuda hizmet verdiklerini söyledi.

Üniversite adaylarına pişman olmayacakları tercihlerde bulunmaları çağrısını yapan Oğuz,“Öğrencilerimizin arzuladıkları, istedikleri ve puanlarına göre yerleşebilecekleri en iyi okullara yerleşmelerini amaçlıyoruz. Kurum olarak var gücümüz ile çocuklarımız için gelecekleri için çalışıyoruz. Buradan tercihlerini yaparak üniversiteye yerleşme isteği ve heyecanı içinde olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gönüllerinden geçen okullara yerleşmelerini canı gönülden istiyorum. Tercih Danışmanlık Hizmeti Bürolarında görevlerini yürüten rehber öğretmenlerimize de önemli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı