REKLAMI GEÇ

Merkez Ortaokulu’nda yılsonu sergisi

Merkez Ortaokulu’nda yılsonu sergisi

Merkez Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca farklı derslerde yaptıkları çalışmaların sergilendiği yılsonu sergisinin açılışı Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2014 Cuma, 16:53

Okul sergi salonunda gerçekleştirilen açılışa Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürü Necati Karcı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
denizli-merkez-orta-okulu-yil-sonu-sergisi-ic

Açılış öncesi konuşma yapan Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bir yıl boyunca emek ve çaba sarf ederek bu güzel sergiyi hazırlamasından dolayı başta yönetici arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Günümüzde eğitim, teknolojik olarak her geçen gün gelişiyor. Biz teknolojiye hızla ayak uyduramadığımız ve bilgi çağını yakalayamadığımız sürece eğitim alanında ne kadar yol kat edersek edelim sonuçta başarılı olmamız söz konusu değildir. Sizlere çok güveniyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızın bu güzel çabaları hızla devam ettiği sürece ve teknoloji alanındaki çalışmalarına hız verdikleri sürece öğrencilerimiz de bilgi çağının gerisinde kalmayacaklardır. Böylelikle bizde onlarla birlikte başarının her hamlesinde hızla ilerleyeceğiz. Serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
denizli-merkez-orta-okulu-yil-sonu-sergisi-ic-1

Açılış sonrası sergiyi gezen Müdür Oğuz, öğrenciler tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan yaklaşık 500 eseri teker teker inceledi. Oğuz daha sonra hayırsever Hulusi Yaprak’ın dizayn ve donanımını yaptırdığı Fen Bilimleri Laboratuarının da açılışını yaptı.
Oğuz, “Böyle güzel bir laboratuvarı eğitime sunduğu için hayırseverimize teşekkür ediyorum. Bu gibi katkıların sürekli bir zincir halkası gibi durmadan devam etmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı