REKLAMI GEÇ

Meslek lisesi müdürleri 2023 için toplandı

Meslek lisesi müdürleri 2023 için toplandı

Meslek lisesi müdürleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Denizli’de 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde gerçekleştirilen ve hedefler doğrultusunda planlanan uygulamaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2019 Cuma, 11:15

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı meslek lisesi müdürleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 2023 Eğitim Vizyonu programının değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, “Hedefimiz, vizyon belgesinin yol göstericiliğinde eğitim öğretimin çıtasını yükseklere çıkarmaktır. Tüm Türkiye’nin yaşadığı bu heyecanı ilimizde de, heyecanımızın yanına kararlılığımızı ve başarıya odaklı yaklaşımımızı koyarak sonuna kadar hissediyoruz. Ülkemizde mesleki eğitimin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Bunun için doğru planlama, yerinde analiz ve öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizin uyum içinde gösterdikleri özveri bizler için paha biçilemez derecede önemlidir” dedi.

Eğitimin sahaya yansıması ve sanayinin güncel ihtiyaçlarıyla birebir uyumlu hale gelmesi mesleki eğitimin olmazsa olmazlarından olduğunu da söyleyen Oğuz, bu konuda ulusal ve uluslararası düzeyde yapılacak uygulamalarla her daim güncel kalabilmek adına çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Oğuz, “Mesleki ve teknik eğitime yönelik var olan toplumsal algıyı tersine çevirmek, uygulamanın ağırlıkta olduğu beceri atölyeleriyle çocuklarımızın mesleki ilgi ve yeteneklerini açığa çıkarmak ve fırsat eşitliği ilkesinin gerekliliklerini sonuna kadar sağlayarak ‘Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye’ felsefesinden hareketle atacağımız her adım ülkemizde iyi bir gelecek olarak karşılık bulacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı