REKLAMI GEÇ

Mesleki Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Mesleki Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Mesleki Eğitim Müdürleri Toplantısı’nda, “17 Eylül de yapılacak son yerleştirmelerden önce okullarımızın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2018 Cuma, 18:36

Yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ve mesleki eğitimin genel problemlerinin istişare edilmesi ve giderilmesi amacıyla Mesleki Eğitim Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Merkezefendi Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt, ve mesleki eğitim veren okul-kurum müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada “Madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı konusunda dikkatli olacağız. İlimizin değerli iş adamları ile kariyer sahibi kişileri okullarımıza davet ederek değerler eğitimi konusunda onlardan yararlanabiliriz.17 Eylül de yapılacak son yerleştirmelerden önce okullarımızın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesini istiyoruz. Bu konuda okul müdürlerimizin dikkatli olmaları ve idareci olarak aşk ve şevkle sorunlarını giderebilmek için çaba göstermelerini istiyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı