REKLAMI GEÇ

Enerjiyi kullanmayı öğrenecekler

Enerjiyi kullanmayı öğrenecekler

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Zorlu Enerji arasında “Enerjilerimiz Çocuklar İçin” adlı sosyal sorumluluk projesinin protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Sarayköy’de bulunan 11 okulda öğrencilere enerji kullanımı konusunda eğitim verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 09:05

Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol törenine Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Zorlu Enerji Grubu adına Zorlu Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Esra Çakır katıldı.

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli’nin yetiştirdiği önemli işadamlarından olan hayırsever Ahmet Nazif Zorlu’nun bu güne kadar eğitime modern okul binaları kazandırdığını belirterek, bunların yanında sosyal sorumluluk projesi ile de eğitime destek vermeye devam ettiğini söyledi.
Oğuz, “Öğrencilerimizin hayatını idame ettirebilmesi için doğal kaynakların kullanımı konusunda bilgilendirilmeleri gerekiyor. Zorlu Enerji Grubu ile çok hassas bir konuda protokol yapıyoruz. “Enerjimiz Çocuklar İçin” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sarayköy’de bulunan 11 okulumuzda 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin bilinçlendirmelerini amaçlayan 20 dakika teorik, 20 dakika anlatımı içeren bir protokol” dedi.
Zorlu Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Esra Çakır da, günümüzün ve geleceğin en önemli konusunun sürdürülebilir kalkınma olduğunu belirterek, “Gelecek kuşakların kendi ihtiyaçlarını karşılayabilme olanaklarından ödün vermeksizin bugünün ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalkınmadan bahsediyoruz. Gelecekteki enerji sorunlarımızı çözecek olanlar çocuklarımızdır” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalanarak projeye hayata geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı