REKLAMI GEÇ

Oğuz: “Özel veya kamu ayrımımız yok” dedi

Oğuz: “Özel veya kamu ayrımımız yok” dedi

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı özel okul ve kurum müdürleri toplantıda bir araya geldi. Resmi ve özel okul ayrımı yapmadıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Tüm kurumlarımızla bir bütünüz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 11:04

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, özel okul ve kurum müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim politikalarına ve müfredat programına uyulması gerektiği ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli’de 126 adet özel okul bulunduğunu ve bu okullarda 6.719 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Oğuz, “Resmi veya özel okul ayrımı yapmıyoruz. Tüm kurumlarımızla bir bütünüz. Eğitim öğretimin niteliğini arttırmak, ülkemizin geleceği olan evlatlarımızı üstün meziyetlerle donanmış bir nitelikte yetiştirmek ortak gayemizdir. Düşüncesi, inancı, hayat tarzı ne olursa olsun herkese hak ettiği eğitimi sunmamız, farklılıkları zenginlik olarak görmemiz gerekiyor. Vatanına, milletine, insanlığa faydalı; evrensel ahlak ilkelerine sahip bireylerden oluşan bir toplum meydana getirmeliyiz. Bu sebeple öğrenci, öğretmen, veli ilişkisini güçlü temeller üzerine kurmamız gerekiyor lazım” dedi

Açılış konuşmasının ardından, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, okul müdürlerine Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Yönetmeliği ile ilgili bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı