REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim Müdürü Oğuz, ders zili çaldığında okullarımız hazır olacak

Milli Eğitim Müdürü Oğuz, ders zili çaldığında okullarımız hazır olacak

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde açılış tarihi yaklaşan okullarla ilgili Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 19 ilçe müdürüyle toplantı yaptı. Hazırlıkların değerlendirildiği toplantıda konuşan Oğuz, “Eğitim-öğretim yılı ilk ders zili çaldığında evlerindeki aynı hijyen koşullarında okullarımızda hazır olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2020 Salı, 16:54

Koronavirüs gölgesinde başlayacak olan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Bu kapsamda, eğitimin güvenilir, salgından etkilenmemiş ve hijyenik ortam standartlarında yapılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz 19 ilçe müdürü ile toplantı yaptı.

SALGIN DÖNEMİ STANDARTLARINA UYGUN OKUL
Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE arasında yapılan protokole göre hazırlanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu”na uygunluklar değerlendirildi.

OKULUM TEMİZ BİLGİ MERKEZİ KURULUYOR
Müdürlük bünyesinde “Okulum Temiz Bilgi Merkezi” oluşturulduğunu belirten İl Müdürü Oğuz, “Merkezimizde çalışmalarda ihtiyaç duyulan; bilgiye erişimin sağlanması, istek ve taleplerin iletilmesi, yönlendirme ihtiyacının giderilmesi iş ve işlemleri gerçekleştirilecek” dedi.

UYGUN ORTAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Eğitim yılı hazırlıklarının kesintisiz devam ettiğini kaydeden Oğuz şunları söyledi:
“İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde okullarımızı hijyen anlamında yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz bir şekilde hazır hale gelmeleri için gereken bütün çabaları sarf ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının sağlanması ve bunun için uygun eğitim ortamlarının hazırlanması konusunda tüm idareci, öğretmen ve personellerimizle görev bilinci tam bir biçimde çalışıyoruz.

VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN
Bizlerin yegâne amacı; çocuklarımızın covid-19 salgını sürecinden yara almadan eğitim öğretime devam etmelerini sağlamaktır. Tüm çalışmalarımızı çok sağlıklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürü arkadaşlarımızla bir araya gelip çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Velilerimiz ve öğrencilerimizin içi rahat olsun. Eğitim-öğretim yılı ilk ders zili çaldığında evlerindeki aynı hijyen koşullarında okullarımızda hazır olacak.”

Yorumlar

Tayyip   -  Bağlantı 11 Ağustos 2020, 22:17

Nasıl açılacak düşünen yok buldan da virüs çıktı sarayköyde var buralardan şehire meslek okullarına gelenler var okulda diğer öğrenciye bulaştıracaklar ve onlarda velilerine götürecek ama düşünen yok sanırsam yorum silinmezse bir kere de iyi olacak

Denizlili son sınıf vatandaş   -  Bağlantı 11 Ağustos 2020, 22:09

Böyle diyorlar fakat Gülay kaynak Sarıkaya meslek lisesine buldan dan Tavas tan gelen arkadaşlarımız var. Buldanda o kadar vaka açıklanırken bize bulaştıracaklar sarayköyde de virüs var bize bulaşcak ne anladık evden çıkmadığımızdan biz boşuna mı

VATANDAŞ HAKKI   -  Bağlantı 11 Ağustos 2020, 17:43

böyle toplantılardan sonra tüm okulların içinden bir kaç okul seçilip biz bunları yaptık diye gösterseler.Çünkü bir çok şey havada kalabiliyor bakınız korona denetimleri gibi .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı