REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim’den ücretsiz tercih danışma hizmeti

Milli Eğitim’den ücretsiz tercih danışma hizmeti

Milli Eğitim Müdürlüğü, 1-12 Temmuz 2019 tarihleri arasındaki tercih sürecini öğrenciler ve velilerin en iyi şekilde değerlendirmesi, doğru tercihler yapabilmesi için ücretsiz danışma masaları oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2019 Salı, 17:30

19 ilçede 78 okul/kurumda kurulan bürolar haricinde, gün boyunca insanların uğrak noktası olan Teras Park Alışveriş Merkezi’nde de tercih danışmanlığı masaları oluşturuldu. Her iki alışveriş merkezinde de alanında uzman rehber öğretmenler tarafından danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza ücretsiz destek veriliyor.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, ortaöğretim kurumlarına tercih yapacak öğrenciler için AVM’lerde kurulan Tercih Danışma Masalarını ziyaret etti.

Oğuz, “LGS’ye giren değerli öğrencilerimiz için rehber öğretmenlerimiz tarafından Tercih Danışmanlığı büroları kuruldu. Bu danışmanlık bürolarımızda rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimize yardımcı oluyorlar. Biz de bugün bu masalarımızı ziyaret ettik. Gerçekten çok hoş tablolarla karşılaştık. Öğrencilerimizin hevesli olmaları ve tercih danışmanlığı yapan öğretmenlerimizin bu görevlerini yaz tatilinde samimiyetle ve gönülden yerine getirdiklerini görmek bizim için de son derece önemli. Emeği geçen başta rehber öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Denizli’de toplam 78 adet masamız var. Bunun dışında okullarda yine idare tarafından bu alanda danışmanlık yapılıyor. Görev alan tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve çalışma ekibime içtenlikle teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin arzuladıkları, gönüllerinde yatan okullar hangileriyse oralara yerleşmelerini yürekten temenni ediyorum. Öğrencilerimizin her birine başarılar diliyorum. İyi bir yaz tatili geçirmelerini ve bu kayıt dönemi bittikten sonra yeni eğitim öğretim yılında yeni okullarına huzurlu ve sağlıklı bir şekilde başlamalarını canı gönülden diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı