REKLAMI GEÇ

Milli Eğitimin “Soru Havuzu” semineri başladı

Milli Eğitimin “Soru Havuzu” semineri başladı

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 hedefi kapsamında 2 gün sürecek “Soru Havuzu” Semineri başladı. Seminerde Bakanlığın Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ihtiyacı durumunda ivedilikle soru gönderilmesi amaçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2019 Çarşamba, 15:07

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Soru Havuzu” ve reaksiyon semineri başladı. Seminere İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Hüseyin Selçin, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Eren Can Aybek ve soru hazırlamada gönüllü Türkçe, Matematik, Fen ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri katıldı.

Mahmut Oğuz açılış konuşmasında “Soru Hazırlama Çalışması” ile özel soru havuzunun oluşturulması, Bakanlığın Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğün ihtiyacı olması durumunda ivedilikle soru gönderilmesini amaçladıklarını belirtti.

Oğuz “İkincisini gerçekleştirdiğimiz Soru Hazırlama Teknikleri Seminerine ilimizden toplam 50 soru yazma gönüllüsü öğretmenimiz katıldı. Çalışma Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler branşlarından öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Hedefimiz bu alanda uzmanlaşan bir ekip kurmaktır. Soru havuzu oluşturma çalışmalarında Pamukkale Üniversitemizle işbilirği içerisindeyiz. Bugünkü seminerimizi Dr. Öğr. Üyesi Eren Can Aybek hocamız veriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı