REKLAMI GEÇ

Minikler, hayallerindeki hastaneyi çizdi

Minikler, hayallerindeki hastaneyi çizdi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Devlet Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Hayalimdeki Hastane’ adlı resim yarışması sonuçlandı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2009 Cuma, 18:33

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Devlet Hastanesi işbirliği ile ilköğretim öğrencilerinin hastaneler ile ilgili duygu ve düşünce dünyasını gün ışığına çıkarmak, beklentileri konusunda bilgi sahibi olmak amacıyla ‘Hayalimdeki Hastane’ adlı bir resim yarışması düzenlendi. İki kategoride düzenlenen yarışmanın ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş ve Hastane Başhekimi Ramazan Canural katıldı. Ödül törenine konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Devlet Hastanesi Başhekimi ve personeline teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde öğrenciler ödüllerini, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sağlık İl Müdürü Erdoğan Taş, Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Canural ve Sağlık Müdürlüğü idarecilerinden aldı.

İlköğretim birinci kademede birinci eser ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Özge Özcan, ikinci eser Ece Çiftçi ve üçüncü eser İsmet Mert Küçüker’e ait iken, mansiyon ödülleri ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Sinem Demirkan, Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu’ndan Fatmanur Şahinarslan, Namık Kemal ilköğretim Okulu’ndan Abdullah Kaplan’ın oldu.

İlköğretim ikinci kademede ise birinci eser Develiköyü İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Ekmekçi, ikinci eser Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan Necibe Öz, üçüncü eser ise ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Selin Tok’un oldu. Develiköyü İlköğretim Okulu’ndan Dilek Çolak, Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu’ndan Behiye Funda Kavak, ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan Eren Bilen ise mansiyon ödülü kazandı.

< ?xml:namespace prefix = o />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı