REKLAMI GEÇ

Miniklerden Kızılay’a anlamlı destek

Miniklerden Kızılay’a anlamlı destek

Kızılay Haftası etkinlikleri sürüyor. Kızılay’a destek veren anaokulu öğrencileri yaptıkları eserler ile kan bağışına dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2017 Çarşamba, 12:23

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Rukiye Urhan Anaokulu, Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu ve Pamukkale Şenay Öztürk Anaokulu’nda bir dizi program gerçekleştirildi.

Bağışların alındığı, kan bağışı konusunda farkındalık yaratılmasının hedeflendiği etkinliklere minik öğrenciler de yaptıkları el işi eserleriyle katıldı.

Kızılay konulu eserlerin yer aldığı sergiler davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Etkinliklerde okullardaki öğretmen ve idareciler ile öğrenci velileri de kan bağışında bulundu.

Etkinlikler ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kan bağışının hem yardımlaşma, hem de hayat kurtarma adına önemli olduğunu söyledi.

Oğuz, “Böylesine önemli bir etkinliğin anaokullarımızda yapılması ayrı bir anlam katıyor. Minik yavrularımızın kişisel gelişimlerindeki en önemli dönem olan okul öncesi eğitiminde bu konuda bilinçlenmeleri ülkemizin geleceği açısından önem arz ediyor. Bilinçli bir şekilde yetişen yavrularımız yetişkin olduklarında birer kan bağışçısı olabilirler. Etkinlikte emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğe büyük ilgi göstererek kan bağışında bulunan verilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı