REKLAMI GEÇ

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi, 388 öğrencisini mezun etti. Düzenlenen mezuniyet törenine, Vali Yavuz Erkmen, İşadamı Nevzat Karalp ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2009 Cumartesi, 17:44

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ilk mezunlarını düzenlenen törenle verdi. Okuldan mezun olan 388 öğrenci, mezun olmanın gururunu ve heyecanını aileleri ile birlikte yaşadı. Nevzat Karalp Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene; Vali Yavuz Erkmen, İşadamı Nevzat Karalp ve ailesi, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, veliler ve öğrenciler katıldı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Okul Müdürü Şener Bayram, Nevzat Karalp’e güzel bir okul kazandırdığı için teşekkür ederek ilk mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Nevzat Karalp ise, lise yıllarında okurken bir okul yaptırmayı hayal ettiğini, bu hayalinin gerçekleştirdiği ve ismini taşıyan okulun ilk mezunlarını verdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerle her zaman gurur duyduklarını, amaçlarının dürüst, vatanına hayırlı evlat yetiştirmek olduğunu söyleyerek mezun olan öğrencileri kutladı.

Vali Yavuz Erkmen de, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, çocukları yetiştiren velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerin ÖSS’de başarılı olup istedikleri meslek branşlarında okumalarını dileyen Vali Erkmen, öğrencilerin ülkemizin geleceği olduğunu sözlerine ekledi.

Mezun olan öğrenciler adına konuşan Mehmet İlkiven ise, mezun olmanın buruk sevincini yaşadıklarını, okullarının ismini gururla yaşatacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından dereceyle okuldan mezun olan öğrencilere hediyeleri verildi. Okuldan mezun olan öğrenciler, bir alt sınıflarındaki öğrencilere bayrağı ve okulun flamasını teslim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı