REKLAMI GEÇ

Öğrenciler karanfillerle karşılandı

Öğrenciler karanfillerle karşılandı

Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına 425 öğrenci ile başladı. Öğrenciler ilk gün okulda karanfillerle karşılandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2018 Salı, 11:16

Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını farklı bir giriş yaptı. Öğrenciler okullarına geldiklerinde hoş bir sürpriz ile karşılaştı. Okul yönetimi, öğrencilerine karanfil vererek hoş geldin dedi.

Açılış töreninde öğrencilere seslenen Okul Müdürü Saadettin Dumlu, “Yeni eğitim öğretim yılı tüm milletimize, devletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Özel Denizli OSB Teknik Koleji idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini ve görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler yetiştirmek en büyük idealimizdir.” dedi.

Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, “Büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olan Denizli OSB Teknik Koleji, birkaç yıl içinde Türkiye’nin önde gelen kolejlerinden biri olacak. Yeni eğitim – öğretim döneminin öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Okula öğrenci nakil kayıtları devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı