REKLAMI GEÇ

Öğrenciler bu ziyaretleri konuşuyor

Öğrenciler bu ziyaretleri konuşuyor

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, zaman zaman okullara çat kapı ziyaretler yapıyor. Okul idaresinin bilgisi dışında gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde rastgele bir sınıfa da giren Mahmut Oğuz’un bu zamansız ziyaretleri, çoğu zaman renkli görüntülere sahne oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2019 Salı, 11:36

Denizli’nin en deneyimli bürokratlarından biri olan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, şu sıralar özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin gündeminde. Öğrencilerin Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hoca karakterine benzetildiği konu ise yaptığı çat kapı okul ziyaretleri.

Planlı ziyaretlerin yanı sıra zaman zaman çat kapı ziyaretlerle Denizli’deki Milli Eğitimi yalın şekliyle de gözlemlemek için kolları sıvayan Mahmut Müdür, rastgele bir sınıfa giriyor, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ediyor.

Okul idaresinin haberi olmadan yapılan bu ziyaretler, özellikle de onları yani okul idarecilerini strese sokuyor.

Durumu keyifle izleyen öğrenciler, bir anda sınıflarında gördükleri Milli Eğitim Müdürü ile zaman zaman selfie çektiriyor, zaman zaman okul konusundaki beklenti ve taleplerini dile getiriyor.

Oğuz çat kapı ziyaretleri teneffüs saatine gelince de geri adım atmıyor. Bu kez rotayı öğretmenler odasına çeviren deneyimli müdür, eğitimcilerle sohbet ediyor, onların çalışma koşullarına yönelik beklenti ve taleplerini de dinliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı