REKLAMI GEÇ

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ BELEDİYEDEN

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okullarında kitap ve tişört dağıttı. 140 okuldaki 43000 öğrenci, karnelerini bile görmeden karne hediyesini aldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2010 Çarşamba, 17:58

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencilerinin yaz tatilindeki boş zamanlarını kitap okuyup, alıştırma çözerek en iyi şekilde değerlendirmeleri için çalışma yaptı. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine de tişört hazırlandı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden okullar ve sınıflardaki öğrenci sayısı alınarak her kategorideki sınıf için ayrı kitap hazırlandı. Kitapların, tüm okullara gönderilerek öğrencilere dağıtılması tamamlandı.

Ticaret Borsası ve Yardımsevenler ilköğretim okullarında da tatil kitapları sevinci vardı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kitap ve tişört dağıtımına katılarak çocukların sevincine ortak oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı konuşmada Denizli Belediyesi’nden her türlü konuda yardım aldıklarını belirterek ‘Denizli Belediyesi yardımları olmasaydı, müdürlük olarak müfredatın dışında bir şey yapamazdık. Bu kitapları hazırlatan başta başkan Nihat Zeybekci olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyorum’ dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, çocukların eğitimine ayrı bir önem verildiğini kaydederek, ‘Öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Okullar açılırken okula yeni başlayan minik öğrencilerimize önlük dağıttık. Eğitim yılı içinde birçok desteğimiz oldu. Şimdi de tatil boyunca çocuklarımızın faydalanacağı kitap hazırladık. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize de tişört yaptırdık. Tatil kitaplarını ve tişörtleri karne hediyesi olarak sizlere dağıtıyoruz’ dedi.

Daha sonra tüm çocuklara hediyeleri dağıtıldı. Dağıtımların 140 okuldaki 43 bin öğrenciyi kapsadığı ve hafta başlangıcında öğrencilere ulaştırıldığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı