REKLAMI GEÇ

Öğrencilerle işadamları biraraya geldi

Öğrencilerle işadamları biraraya geldi

Meslek Liselerinin önemine dikkat çekmek amacıyla Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kariyer Günleri’nde 33 kuruluş temsilcisi öğrencilerle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 12:17

‘Türkiye’nin Geleceği Meslek Lisesi’  başlığı ile gerçekleştirilen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kariyer Günleri, Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Meslek Liselerinin önemine dikkat çekmek, öğrencilere sanayinin yanlarında olduğunu göstermek, sanayinin ihtiyaç duyduğu meslek liseleri öğrencilere birebir ulaşmasını sağlamak, öğrencilere seminerler yoluyla sanayi ile ilgili bilgiler vermek, mezuniyet öncesi öğrencilerin alanla ilgili bilgilerini arttırmak, alt sınıflarda okuyan öğrencilere motivasyon kazandırmak amacıyla düzenlenen “Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kariyer Günleri’nde  33 kuruluş temsilcisi katıldı.

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu’nun da katıldığı kariyer günlerine, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) Başkanı Abdülkadir Uslu, Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş. ‘nin Genel Müdürü Macit Taşkın ve Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Üst Kurul Üyesi Ercüment Erdem’in konuşmacı olarak katıldığı Kariyer günlerinde, 33 kuruluş meslek lisesi öğrencileriyle buluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı