REKLAMI GEÇ

Öğretmenler Günü kutlandı

Öğretmenler Günü kutlandı

Öğretmen Günü, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Bir rutinin yerine getirildiği törende, aday öğretmenler meslek yemini etti, emekli öğretmenlere teşekkür plaketi verildi, Öğretmenler Korosu türküler söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 12:43

Öğretmenler Günü’nü kutlamaları Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Törene Vali Şükrü Kocatepe, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Baro Başkanı Müjdat İlhan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

ogretmenler_gunu_kutlandi-ic-2

13 BİN 500 ÖĞRETMEN GÖREV YAPIYOR
Saygı duruşu ve müzik öğretmenlerinden oluşan koro eşliğinde İstiklal Marşı’nın seslendirmesinin ardından İl Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, günün önemini dile getiren bir konuşma yaptı. Denizli’de görev yapan 13 bin 500 eğitimcinin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Oğuz, “Hayata tutunmaya çalışan her canlının güneşe ihtiyacı vardır. İşte, ülkemizin en kıymetli hazinesi çocuklarımızın geleceğini aydınlattığınız için sizler de bizim güneşimizsiniz. Aydınlığın simgesi, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer önder olan öğretmenlerimiz, bireylerin yetişmesinde büyük rol üstlenen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve çok yüce bir mesleğin sahipleridirler” dedi.

ogretmenler_gunu_kutlandi-ic-3

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması ile ilkokul öğretmenlerine yazdıkları “Ahdi Vefa” konulu hikayeleriyle dereceye girenlere ödülleri verildi.

ogretmenler_gunu_kutlandi-ic-4

ADAY ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ
Denizli’de 2015 yılında emekli olan 134 öğretmene temsilen 7 emekli öğretmen, hizmetlerinden dolayı plaketle onurlandırıldı. Emekli öğretmenlere plaketlerini Vali Şükrü Kocatepe verdi. Ayrıca, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ataması gerçekleşen 35 aday öğretmen yemin ederek, öğretmenlik mesleğine adım attı.

ogretmenler_gunu_kutlandi-ic

BU KEZ ONLAR SAHNEDEYDİ
Denizli’de farklı okullarda görev yapan öğretmenlerin bir araya gelerek oluşturdukları halk oyunları ekibinin gösteri göz doldurdu. Ayrıca, müzik öğretmenleri koro ve orkestrasının, Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Neslihan Demirbacak’ın eşliğinde seslendirdiği marş ve türkülerle dinleyenleri mest etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı