REKLAMI GEÇ

Oğuz başarıyı ödüllendirdi

Oğuz başarıyı ödüllendirdi

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor Projesi” kapsamında yapılan yarışmalarda Resim Dalında Türkiye Şampiyonu olan Ekrem Başer Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Esra Yatkı’nı ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2015 Çarşamba, 11:30

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen “Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor Projesi” kapsamında 21 pilot ilde uygulanan bilgi, resim, slogan ve afiş yarışmaları finalinde Ankara’da ilimizi temsilen yarışan Ekrem Başer Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi Esra Yatkı Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

Şampiyon Öğrenci Esra Yatkı, danışman öğretmeni Sevim Döngelci ve Okul Müdürü Mehmet Ali Vural’ı İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz makamında kabul etti.

Yarışmada aldığı başarıdan dolayı Ekrem Başer Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi Esra Yatkı’yı ödüllendiren Müdür Oğuz, “Türkiye derecesi yaparak ilimizi onurlandıran ve sevindiren sevgili öğrencimize çok teşekkür ediyorum. Danışman öğretmenimizi de tebrik ediyorum. Böyle başarılı, gayretli ve kabiliyetli öğrenciler yetiştirdiği için teşekkürler ediyorum. Elde edilen başarılar bireysel olarak düşünülebilir. Ama bu başarılar ülkemiz için ilimiz için büyük önem arz ediyor. Öğrencimizin çevresine örnek öğrenci olarak başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı