REKLAMI GEÇ

Oğuz geri döndü

Oğuz geri döndü

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ikinci Mahmut Oğuz dönemi başladı. Yaklaşık 2,5 yıl önce görevden alınan Oğuz’un Pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

Fatih An / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2014 Cuma, 16:24

Yaklaşık 2 aydır boş olan Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü makamının sahibi belli oldu. Uzun süredir bu göreve getirileceği konuşulan Mahmut Oğuz’un ataması yapıldı. Böylelikle Oğuz, ikinci kez Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturmuş oldu.

Mahmut Oğuz, 12 Ocak 2012’de Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararnamesi ile merkeze alınmış, daha sonra uzun yıllar Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı Denizli Belediyesi’nde koordinatör danışman olarak görev yapmıştı. Oğuz’un Pazartesi günü görevine başlayacağı bildirildi.

Yorumlar

caner paydar   -  Bağlantı 11 Mayıs 2014, 14:07

Disiplini ve calışmayı seven, bizide sevdiren müdürümüzün geleceğini sevinçle karşıladık. Calışmayı sevmeyenler kendini tabiki belli edeceklerdir ama biz calısanları desteklemeye her zaman devam edecegiz. Hayırlı olsun Mahmut Oğuz müdürüm.

Öğretmen   -  Bağlantı 11 Mayıs 2014, 14:03

Bugüne kadar Mahmut Oğuz’un milli eğitim alanında yaptıkları taktirle karşılanmıştır yolun açık olsun sayın müdürüm aynı şelkilde başarılarınızın devam edeceğini eğitim camiyası olarak yürekten. İnanıyoruz

mehmet GENÇOĞLU   -  Bağlantı 10 Mayıs 2014, 14:21

DENİZLİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN.CENAP I ALLAH UTANDIRMASIN.MEHMET GENÇOĞLU

uzmanmağdur   -  Bağlantı 10 Mayıs 2014, 13:05

eğri bacadan doğru duman çıkmaz.

vatandaş osman   -  Bağlantı 10 Mayıs 2014, 08:17

şu memleketimde anlayamadığım tek şey makam koltuklarının neden bu kadar kıymetli olması.belirli bir zamandan sonra bu koltukların başına daha genç ve DAHA YETENEKLİ insanların olması gerekmez mi???????

kenansan   -  Bağlantı 9 Mayıs 2014, 18:46

EĞER AKPARTİ MAHMUT OĞUZ DAN BAŞKA BU MAKAMA LAYIK MÜDÜR
BULAMADIYSA YAZIK.ZATEN ZEYBEKÇİYLE OLAN AKRABALIK BAĞI SAYESİNDE BELEDİYEDE BEDAVADAN MAAŞ ALDI.BUNUN VEBALİ İLK ÖNCE ZEYBEKÇİYE AİTTİR.NEDEN Mİ?AKRABA OLDUKLARI İÇİN YANINDAN AYIRMIYOR.MİLLİ EĞİTİME YAZIK OLDU.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı