REKLAMI GEÇ

Oğuz: Hedef eğitim sorunu olmayan Denizli

Oğuz: Hedef eğitim sorunu olmayan Denizli

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “2023 Denizli Vizyonu” ile eğitim sorunu olmayan bir il hedeflendiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 14:02

“Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü 2023 Vizyonu” çalışmaları kapsamında, 80. Yıl Bağbaşı Öğretmenevi’nde Maarif Müfettişleri Başkanı ve yardımcısı, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe millî eğitim müdürleri ile Denizli ARGE ekibi ile bir araya geldi.

Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü 2023 Vizyonu çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Projemize başta valiliğimizi, üniversitemizi ve sivil toplum kuruluşlarını ortak edip birlikte hazırlamak istiyoruz. 2023 yılına gelindiğinde Denizli eğitiminin sorunlarının kalmadığı, okulların herkesin gıpta ile baktığı güzel kurumlar haline gelmesini istiyoruz. Kendisini her yönüyle geliştirmiş eğitimcilerin olduğu bir Denizli istiyoruz” dedi.

Oğuz, Denizli Vizyon 2023 çalışmaları tüm detayları ile tamamlandığında ve eylem planları harekete geçirildiğinde içeriği ve yapılacaklar hakkında kamuoyunu aydınlatacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı