REKLAMI GEÇ

Oğuz ilçe müdürleriyle buluşuyor

Oğuz ilçe müdürleriyle buluşuyor

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri ile buluştu. Eğitimde gelinen aşamanın değerlendirildiği toplantıda konuşan Oğuz, “Eğitim geleceğin teminat altına alınmasıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2016 Çarşamba, 09:23

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Sarayköy Atatürk Ortaokulu’nda gerçekleşen buluşmaya Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Polat Ferhat Arıkan, Şube Müdürleri Erdinç Akkaya, Mustafa Vural ve İlhami Taylan da katıldı.

EĞİTİM GELECEĞİN TEMİNAT ALTINA ALINMASIDIR
Eğitim yöneticilerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, EğitimİN geleceğin teminat altına alınması olduğunu belirterek, “Eğitim adına yapılan tüm çalışmalar ülkenin geleceği adınadır. Tüm gayretimiz ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Zaman zaman ilçelerimize ziyaretler yapıp, okulları geziyoruz. Hepinizin içtenlikle yaptığınız çalışmaları yerinde görmek fırsatı yakalıyorum” dedi.

1066 OKUL MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR
Eğitim adına Denizli’de gözle görülür bir çalışmanın yapıldığını anlatan Oğuz, “1066 okul müdürüne içtenlikle teşekkür ediyorum. Gerek fiziki gerekse başarı anlamında her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz. Rahat ve modern okullara ihtiyacımız var. Çok çalışmamız gerekiyor. Bu da kiminle tabi ki hep birlikte. Bugün bir bütün olabilmek adına bir aradayız” diye konuştu.

Her platformda Okul öncesi eğitimde geldikleri aşamayı dile getirdiğini belirten Oğuz, “Eğitimin temeli olan okul öncesi eğitimi en iyi şekilde çocuklarımıza veriyoruz. Tüm öğrencilerin eşit imkânlarda eğitim alabilmesi için Birleştirilmiş Sınıflı Eğitim yapan okullarımızı sıfırlamak için çalışma başlattık. Öğretmen, bu ülkenin önderi, rehberi, kurtarıcısı ve yavrularımızı yarınlara hazırlayan neferidir” dedi.

denizli-milli-egitim-mudurlugu-toplanti-ic

MÜDÜRLER İLÇELERİNİ ANLATTI
Konuşmanın ardından Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit ilçenin eğitimde geldiği aşamayla ilgili brifing verdi. Ardından sırasıyla Sarayköy Anadolu Lisesi, Babadağ Atatürk İlkokulu, Güney Atatürk Ortaokulu ve Buldan Fehmi-Şükriye Erensoy Ortaokulu Müdürleri kurumlarını anlattı.

Toplantının sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri okul kurum müdürlerine mevzuat ve işleyiş hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı