REKLAMI GEÇ

Oğuz müdürlerle buluştu

Oğuz müdürlerle buluştu

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe toplantılarının son durağında Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçeleri millî eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul- kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 11:06

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşen toplantıda İl Millî Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Hüseyin Başgün, Şube Müdürleri Hüseyin Selçin, İlhami Taylan, Fikret Sarısoy, ilçe millî eğitim müdürleri ile okul-kurum müdürleri hazır bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İdarecilerimiz ve öğretmenlerimiz okullarınızda büyük fedakarlıklarla çalışmaktasınız. İlçe ziyaretlerimizde Çivril ilçesinde bir okulumuzu gezdik. Okul müdürümüz okulu adeta 5 yıldızlı bir otel havasında düzenlemiş. Verdiğim bu örnek eğitim yöneticilerimizin yaptığı güzel çalışmalardan sadece bir tanesi. İlimizde ne kadar okul-kurum var ise hepsini fiziki anlamda en iyi noktaya getirmek istiyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin içinde bulunduğu mekanların fiziki ortamları ne kadar iyiyse başarının da daha iyiye gideceğine inanmaktayız. İçinde bulunduğumuz çağda yavrularımız en modern ortamlarda eğitim görmeyi hak ediyor. İl Millî Eğitim Müdürü olarak üç hususa büyük önem veriyorum. Bunların en başında güvenlik geliyor. Okullarımızda öğretmenlerin ve öğrencilerin güvenlikleri en üst düzeyde olmalıdır. Okullarımızın profesyonel yöneticileri olarak bu konuda size çok büyük iş düşüyor. İkinci husus hijyen ve temizlik. Üçüncü olarak da çocuklarımızın daha iyi bir gelecek kurabilmeleri için başarının artırılması” dedi.

Oğuz’un konuşmasının ardından Honaz İlçe Millî Eğitim Müdürü Nihat Demirbilek ilçesi hakkında sunum yaptı. İl Millî Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından uygulamalarda birlik ve beraberliğin sağlanması için değişen yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerle toplantı sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı