REKLAMI GEÇ

Oğuz: Özel eğitimin tanıtımında eksiklik var

Oğuz: Özel eğitimin tanıtımında eksiklik var

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel eğitimde Denizli’deki saha çalışmalarının çok iyi olduğunu, ancak özel eğitimin tanıtımında eksiklikler bulunduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2016 Cuma, 09:01

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel eğitim kurumlarının yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda özel eğitim yöntemleri ve gelinen aşama değerlendirildi. Merkezefendi Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulu’nda düzenlenen toplantıya İl milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Sarısoy ve özel eğitim okul kurum müdürleri katıldı.

Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, Denizli’de özel eğitim kurumlarında birlik ve beraberliğin en üst noktada olduğunu, doğal olarak bunun da eğitim kalitesi ve başarısına doğrudan katkıda bulunduğunu belirterek, bu ahengin devam etmesini istedi.

Denizli’de 9 binada 17 özel eğitim okulu olarak hizmet verildiğini ifade eden Oğuz, “Bu alanda saha çalışmalarımız çok iyi ama özel eğitimin tanıtımında eksiklikler var. Şehrimizde okullarımızı bilmeyen çok sayıda vatandaşımız var. Okul tanıtımları yapacağız. Sosyal etkinlikler birlikte vatandaşlarımızın bu kurumlara gelerek tanımasını sağlayacağız. Özel eğitim okullarımızın her biri markalaşmıştır. Yurt dışındaki özel eğitim kurumları kendilerini çok iyi ifade ediyor. Bizde bu tarz çalışmalarla ilimizde, ülkemizde ve yurt dışında tanıtımlara yönelmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı