REKLAMI GEÇ

Oğuz’dan hayırseverlere çağrı

Oğuz’dan hayırseverlere çağrı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırseverlere çağrıda bulundu. İkili eğitimin devam ettiği 40 okulda tekli öğretime geçileceğini belirten Oğuz, bununu için 688 dersliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi, hayırseverlerden destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2016 Cuma, 09:04

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, FATİH Projesi kapsamında okullara “Etkileşimli Tahta” kabulüne ilişkin düzenlenen eğitim seminerine katıldı. Seminerde katılımcılara seslenen Oğuz, etkileşimli tahta kurulumları tamamlanan okullarda izlenecek yolu anlattı. Oğuz, “Bu proje sayesinde çocuklarımız teknolojinin tüm imkânlarından faydalanabilecek. Son teslimlerle birlikte ilimizde yaklaşık 7.561 etkileşimli tahta öğrencilerimizin hizmetinde olacak” dedi.

denizli-milli-egitim-muduru-mahmut-oguz-hayirseverlere-cagrida-bulundu-2

HAYIRSEVERLERE SESLENDİ
Denizli eğitiminde gelinen son noktayı da değerlendiren Oğuz, 7 anaokulundan 78 anaokuluna ulaşıldığını söyledi. Hedefin 3 yıl içerisinde temel ve ortaöğretimde tam gün uygulamasına tamamen geçmek olduğunu anlatan Oğuz, “Bu konuda önemli bir aşama kaydettik. Mesaimizin birçoğunu bunun için harcayarak, ilimizde her kesimden kişilerle bir araya geliyoruz. İlimizde şuanda 12 hayırseverimiz okul yapmak istiyor. İkili eğitim yapan 40 okulumuzu tekli öğretime geçireceğiz. İlimizde tekli öğretime geçmek için 688 derslik ihtiyacı var” dedi.

Bu yıl devam eden 47 inşaattan 24’ünü hayırseverlerin yaptırdığını belirten Oğuz, “Bugüne kadar ilimizde 400’ün üzerinde hayırseverlerimizle okul protokolü yaptık. 223 hayırseverimiz anahtar teslimi okullar yaparak eğitim öğretime kazandırdı. Buradan tüm hayırseverlerimizi minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

denizli-milli-egitim-muduru-mahmut-oguz-hayirseverlere-cagrida-bulundu-1

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 18 Mart 2016, 09:21

adalet mahallesinde her taraf imamhatip yaptılar daha ne dersliği istiyorlar 1 tane ortaokul yok bizi servisçilere soyduruyorlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı