REKLAMI GEÇ

Oğuz’dan kapıdan satış uyarısı

Oğuz’dan kapıdan satış uyarısı

“Kapıdan satış” olarak adlandırılan yöntemi kullananlar, her yolu denemekten geri kalmıyor. Bugünlerde en çok “Milli Eğitim’den geliyoruz ya da arıyoruz” yöntemine başvuruyor bu işi yapanlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 10:01

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kapıdan satış yapmak isteyenlerle ilgili duyumlar aldıklarını belirterek, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldiğini söyleyen veya telefonla arayanların “sattığımız kitaplar ve materyaller Milli Eğitim Bakanlığı’nca, Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tavsiye edildi’ diyerek; tablet, ansiklopedi, kitap, CD, program ve üyelikler satmak, tanıtmak istediklerini belirtti.

“Kapıdan satış” olarak adlandırılan bu girişimlerle ilgili vatandaşlara duyarlı olmaları uyarısını yapan Oğuz, “Kesinlikle gelen veya arayan kişilerden bu tarz kaynakları almasınlar. Ayrıca öğrenci bilgileri ve kendi bilgilerini kesinlikle vermesinler. Aksi durumda mağdur duruma düşebilirler. Maddi açıdan zarara uğrayabilecekleri gibi, satın almış oldukları ürünler sakıncalı yayınlar da olabilir. Velilerimiz, eğitimle ilgili danışmak istedikleri konular da kendilerine en yakın okullara, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklere ulaşarak bilgi alabilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı