REKLAMI GEÇ

Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala

Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile uygulamaya konulan “Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala Projesi” kapsamında Denizli’de 16 Okuldan dezavantajlı 160 öğrencinin hayatı değişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2019 Cumartesi, 11:01

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, proje kapsamında yaptıkları okuma, sportif, sosyal, sanatsal etkinliklerle hayatlarına yeni ufuklar açan öğrencileri, proje yöneticisi ve rehber öğretmenlerini makamında ağırladı.

Dezavantajlı gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlamak amacı ile spotif ve sanatsal faaliyetlere yönlendirilen öğrencilerin hayatlarının bundan sonraki süreçinde başarıları ile gündeme geleceklerine inancının tam olduğu söyleyen Mahmut Oğuz “Projenin amacı; dezavantajlı öğrencilerin etkinliklere katılımı yoluyla hayata tutunmalarını sağlamaktır. Proje kapsamında öğrencilerimize malzeme/materyal dağıtımı yapılmış ve öğrencilerimiz, çeşitli etkinliklere (okuma, sportif, sosyal, sanatsal…) katılmışlardır. Sporun ve sanatın insanın hayatının şekillenmesinde pozitif bir rolü var. Proje ile çocuklarımızdaki bu değişimleri çok kısa bir sürede gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı