REKLAMI GEÇ

Okul müdürlerine İHL tanıtıldı

Okul müdürlerine İHL tanıtıldı

Ortaokul müdürleri ve rehber öğretmenlere, imama hatip liseleri tanıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:31

Denizli il genelinde görev yapan ortaokul müdürü ve rehber öğretmenlere, imam hatip liseleri tanıtımı yapıldı.

Toplantıya Milli Eğitim Müdür Mahmut Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Şaban Altınsuyu ve Mustafa Vural, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasının yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Bakanlığımız tarafında bu eğitim-öğretim yılında sınav sistemi kaldırıldı. Yeni sistem öğrencileri yarış atı gibi sınava hazırlanma stresinden uzaklaştıracaktır. Eğitimciler olarak da sınava hazırlanan bir nesil yetiştirmek istemiyoruz. Bu günün çocukları; yarınların belediye başkanları, milli eğitim müdürleri, valileri, bakanları, iş adamları ve sanayicileri olacaklar. Bilgili, donanımlı, çok kitap okuyan, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak geleceğimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Siz değerli müdürlerimiz ve rehber öğretmenlerimizden bu yılı çok iyi değerlendirerek, çocuklarımızı istekleri ve yeteneklerine uygun okullara yönlendirmenizi istiyorum” diye konuştu.

Oğuz’un konuşmasının ardından Şube Müdürü Şaban Altınsuyu ortaokul müdürleri ve rehber öğretmenlere imam hatip liseleri tanıtım sunusu eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı