REKLAMI GEÇ

Okul protokolü selfiesi

Okul protokolü selfiesi

Mali Müşavir Mehmet Ali Bayraktar, Denizli’nin Goncalı Mahallesi’ne kızı Seren Bayraktar adına yaptıracağı 5 derslikli ilkokulun protokolünü Vali Abdülkadir Demir ile imzaladı. Protokol töreninde son dönemlerin modası olan selfie fotoğraf çekimi de ihmal edilmedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2014 Cuma, 18:43

Vali Abdülkadir Demir, 2014 yılının 5. okul protokolünü Mali Müşavir Mehmet Ali Bayraktar ile imzaladı. Valilik makamındaki imza törenine hayırsever Mali Müşavir Mehmet Ali Bayraktar, eşi Sevgi Bayraktar ile ailenin kızları Seren ve oğulları Onur Bayraktar da katıldı.

Daha önce Bahçelievler’de eşi Sevgi Bayraktar adına bir anaokulu, Goncalı’da kızı Seren adına anaokolu yaptıran ve yine Goncalı’da bir ilkokulun tadilatını üstlenen Bayraktar, Goncalı’da ilkokula ihtiyaç olduğunu tespit ettiklerini ve o nedenle kızı adına Goncalı’ya 5 derslikli ilkokul yaptırmaya karar verdiklerini söyledi.

Bayraktar ile 3. okul protokolünü imzaladıklarını vurgulayan Vali Abdülkadir Demir, “Geçtiğimiz yıl 13 projeye 11 milyon 500 bin hayırsever katkısı oldu. Bu yıl okul desteğinin daha fazla olacağına inanıyoruz. 2014 yılı içerisinde toplam 5 milyon 500 bin TL tutarında 5 projenin protokolünü imzaladık” dedi.

Vali Demir, hayırsever işadamlarının eğitime verdikleri destek ile Denizli’nin geleceğine katkı sağladıklarını vurguladı.
denizli-mehmet-ali-bayraktar-okul-protokolu-ic

Mehmet Ali Bayraktar’ın 25 yaşındaki Kızı Seren Bayraktar adına yaptıracağı ilkokul, 400 bin TL’ye mal olacak. 4 bin 344 metrekarelik alanda inşa edilecek olan 5 derslikli ilkokul, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açılacak.
Törenin ardından protokole imza atan herkes ve Bayraktar ailesi selife çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Yorumlar

mustafa ziftci   -  Bağlantı 26 Temmuz 2014, 12:53

Selfie değil ÖZÇEKİM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı