REKLAMI GEÇ

Okullarda ders zili çaldı

Okullarda ders zili çaldı

2016-2017 eğitim-öğretim yılı, 24 hayırseverin desteğiyle yaptırılan Hayırseverler Ortaokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk zilini Vali Ahmet Altıparmak çaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2016 Pazartesi, 17:11

Hayırseverler Ortaokulu’nda düzenlenen 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

denizli-yeni-egitim-ogretim-ic

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İşitme Engelliler İlkokulu Halk Oyunları Ekibi halk oyunları gösterisi sundu. Gösterinin ardından Hayırseverler Ortaokulu öğrencisi Şerife Deniz Kaftan ‘İlköğretim Haftası’ isimli şiirini okudu. Daha sonra 8. sınıf öğrencileri, 5. sınıf öğrencilerine çiçek vererek, “Okulumuza Hoş geldiniz” dedi.

Törende konuşan Vali Ahmet Altıparmak, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi. Vali Altıparmak öğrencilerden, yeni eğitim-öğretim yılını en iyi şekilde değerlendirmelerini ve verimli geçirmelerini, boş zamanlarında kitap okumalarını ve çevreye duyarlı olmalarını istedi.

denizli-yeni-egitim-ogretim-ic-2

Hayırseverler Ortaokulu’nun örnek bir okul olduğunu vurgulayan Altıparmak, “Değerli hayırsever arkadaşlarımız bir araya geldi ve bu güzel okul ortaya çıktı. Devlet eğitim için büyük paylar ayırıyor. Sizler de biliyorsunuz ki devlet millet ayrımı diye bir şey yok. Burası güzel bir örnek sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da örnek teşkil etsin ki onlar da ileriki hayatlarında sizlerin mirasını devam ettirsinler. Yeni nesil girişimci olan çocuklarda örnek alsınlar, zira her şehrin bir ruhu vardır. Denizli’nin ruhunda da girişimcilik var. Böyle gördüm bundan da memnuniyet duydum. Ama bu girişimcilik ruhunun ahilik kültürüyle beslenmesinden ayrı bir haz duydum. Ahilik kültürü olmadan da girişimciliğin ve sahip olunan paranın da bir kıymeti olmadığını düşünüyorum. Bu ikisi bir arada olduğu zaman çok ayrı bir anlam ifade ediyor” dedi.

denizli-yeni-egitim-ogretim-ic-1

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Vali Ahmet Altıparmak konuşmasının ardından Hayırseverler Ortaokulunu yaptıran Hayırseverler Feridun Basmacı, Nevzat Özel, Seyfi Başer, Muhsin Özcan, İsmail Hakkı Gerelioğlu, Efraim Duman, İsmail İnceoğlu-Şükran Altuntaş, Hasan Kasapoğlu, Salih Demirkan, Mehmet Harktı, Öztürk Taştan, Kemal Aracı-Vefa İbrahim Aracı, Osman Aydınlı, Süleyman Baklan, Mustafa Özpek, Ali Çeştepe, Mehmet-Erkan Köseoğlu, Savaş Tetik- Semra Tetik, Melek Demir-Aslan Konyalıoğlu, Derya Baltalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür plaketi verdi.

İLK DERS ZİLİNİ VALİ ALTIPARMAK ÇALDI
Plaketlerin verilmesinin ardından Hayırseverler Ortaokulu’nun açılış kurdelesi Vali Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri ile hayırseverler tarafından kesildi. Altıparmak ayrıca 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı