REKLAMI GEÇ

Okullarda LGS hazırlığı tamamlandı

Okullarda LGS hazırlığı tamamlandı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hafta sonu gerçekleştirilecek LGS öncesinde tüm okullardaki hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2020 Çarşamba, 17:19

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, LGS’ye sayılı günler kala Pamukkale ve Merkezefendi’de sınavın yapılacağı ortaokullara giderek hazırlıkları yerinde gördü.

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin güvenli bir şekilde sınavlara katılmaları için çalışmalarda sona gelindiğini belirten Oğuz, “LGS öncesi okullarımızı ziyaret ediyoruz. Okullarımızda kullanılacak maske, dezenfektan, siperlik, yüzey temizleyiciler meslek liselerimiz tarafından üretilmekte ve okullarımıza dağıtımlarını gerçekleştirdik. Yardımcı personelinden, okul müdürü arkadaşıma kadar her biri LGS sınavlarıyla ilgili bütün hazırlıkları tamamladılar. Kendilerine içtenlikle teşekkür ediyorum. 20 Haziran’da yapılacak olan LGS’ye tüm okullarımız hazır” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Oğuz, “LGS uygulanmasında öğrencilerimizin ve velilerimizin endişe duymamaları gerektiğini, eğitimciler olarak okullarımızda bina girişlerinden tutunuz, sınıf kapı kolların, masa, sıra ve lavabolar tek tek streil hale getirildi. Sınıflardaki oturma düzeni sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlandı. İki oturum arasında salonların havalanması açısında ara verilecek. Sınav görevlileri çocuklarımızın ve kendi sağlıkları açısından maske, eldiven ve sperlik takacaklar. Bugün itibaren tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Okullarımız sınavın yapılacağı gün kapılarını öğrencilere açacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı