REKLAMI GEÇ

Özel çocuklar uçurtma şenliğinde gönüllerince eğlendi

Özel çocuklar uçurtma şenliğinde gönüllerince eğlendi

Pamukkale Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Çocuklar Uçurtma Şenliği yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2019 Salı, 09:51

Özel Çocuklar Uçurtma Şenliği Pamukkale Üniversitesi’nde yapıldı. PAÜ Eğitim Fakültesi, Genç Eğitimciler Topluluğu ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrenci Toplulukları’nın birlikte düzenlediği etkinliğin ikincisi, ilkinde olduğu gibi renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikte gökyüzü uçurtmalarla doldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Duru, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih Mehmet Demir ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Halil Tekin ile birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can özel çocuklarla birlikte uçurtma uçurup, tişört boyama ve diğer etkinliklere katılarak özel çocuklarla yakından ilgilendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, etkinlikle ilgili “Özel çocukların görünür kılınması çok önemli, üniversitenin kentle bütünleşmesi çok önemli. Burada öğrencisiyle, akademisyeniyle, rektörüyle, idari personeli, aileleri çocuklarıyla bir bütün olduk. Geçen yıla göre şansımıza rüzgâr da çok uygun oldu çok hoş çok keyifli vakit geçirdik. Bu özlenen bir resim özlenen bir andı. Ben PAÜ’nün gittikçe kentle daha çok bütünleştiğini düşünüyorum ve buna yönelik rektör hocamın çabalarını takdirle karşılıyorum”dedi.

Diğer taraftan Pamukkale Üniversitesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen uçurtma şenliğinde uçurtmalarını özgürce gökyüzüne bırakan katılımcılar neşeli dakikalar geçirdi. Etkinlik kapsamında ayrıca, uçurtma atölyesi, tişört boyama, resim yapma, yüz boyama gibi çeşitli atölye çalışmaları da gerçekleştirildi. Otizm farkındalık ayı kapsamında gerçekleştirilen organizasyona ilgi yoğundu. “II. Özel Çocuklar Uçurtma Şenliği”  kapsamında düzenlenen tişört boyama etkinliği, resim ve oyun hamuru, yüz boyama, köpük baloncuk gibi farklı etkinlikler ile çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı