REKLAMI GEÇ

Özel Eğitim Okul Müdürleri ödüllendirildi

Özel Eğitim Okul Müdürleri ödüllendirildi

Denizli’de özel eğitim verin okul müdürleri 2015 Mayıs ayı Engelliler Haftası Etkinliklerinde ve yıl boyunca gösterdikleri üstün çaba ve çalışmalarından dolayı ödüllendirildiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2015 Cumartesi, 09:18

Yeşilköy İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesinde yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Fikret Sarısoy ile Denizli’de görev yapan özel eğitim okul kurum müdürleri katıldı.

denizli-milli-egitim-ozel-okul-mudurleri-ic

Törenin açılış konuşmasında özel eğitim okul ve kurum müdürlerine teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Sizleri en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Denizli Millî Eğitim Müdürlüğünü özel eğitim alanında marka yaptınız. Eğitim her alanında başarıya odaklandık. Ancak özel eğitim okullarımızın ayrı bir önemi ve hassasiyeti var. Hiç kimse çocuğunun engelli veya özürlü olmasını istemez. Ama biz bunu Cenab-ı Allah’ın takdiri olarak görüyoruz. Engelli olan yavrularımıza anaokulu çağından başlayarak en iyi şekilde eğitim vermek için çabalıyoruz. Bugün geldiğimiz nokta itibari ile Denizli okul öncesi eğitim başta olmak üzere temel eğitim, ortaöğretim, özel eğitim ve diğer tüm alanlarda marka bir şehirdir” dedi.

Konuşmanın ardından 11 özel eğitim okul ve kurum müdürüne başarı belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı