REKLAMI GEÇ

Özel Yetenekli Öğrenciler ile İş Birliği Protokolü imzalandı

Özel Yetenekli Öğrenciler ile İş Birliği Protokolü imzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi “Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü imzaladı. Protokol ile özel yetenekli öğrencilerin eğitimi, model, marka, tasarım ve ürün bilinci oluşturulmasına yönelik yapılacak olan faaliyetlere katkı sağlamak amaçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2019 Salı, 15:20

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi arasında özel yetenekli öğrencilerin eğitimi, model, marka, tasarım ve ürün bilinci oluşturulmasına yönelik yapılacak faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Vali Hasan Harahan’ın da katıldığı törene PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Yusuf Büyük ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı

İmzalanan protokolle; Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi iş birliği neticesinde MEB’e bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda söz konusu üniversitenin imkân ve deneyimlerinden yararlanmasını sağlamak amaçlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı