REKLAMI GEÇ

Özkardeş Ailesi’nden 3. okul

Özkardeş Ailesi’nden 3. okul

İzmir’de yaşamını sürdüren Denizlili hayırsever işadamı Nail Özkardeş, annesinin ismini taşıyan okulun bahçesine kendi isminin verileceği 4 derslik anaokulu yaptıracak. Eğitim kurumunun yapımıyla ilgili protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 16:33

Nail Özkardeş Anaokulu’nun yapımıyla ilgili protokol imza töreni, Denizli Valiliği’nde yapıldı. Törene Vali Ahmet Altıparmak, anaokulu yaptıracak olan işadamı Nail Özkardeş ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

denizli-ozkardes-anaokulu-1

“HER OKUL 1 ANAOKULUNA SAHİP OLSUN”
Vali Altıparmak, imza töreninde yaptığı konuşmada, Özkardeş Ailesi’nin daha önce 2 okul yaptırdığını, bugün de 3. okulun protokolünü imzaladıklarını söyledi. Altıparmak, “Her okul bir anaokuluna sahip olsun ki, tam gün eğitime geçebilelim. Nail Bey de bu çalışmamıza destek olacak. Kendilerine çok teşekkür ederim. Bana göre, diğer ilere bakıldığında Denizli bunu fazlasıyla hak ediyor. Hayırseverlerimizin desteği ile tam gün eğitime geçen ilk il olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Denizlili olmakla gurur duyduğunu belirten hayırsever işadamı Nail Özkardeş ise, yapılacak okulun Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

400 BİN LİRAYA MAL OLACAK
Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde, Nail Özkardeş’in anneleri Pakize ve Suzan Özkardeş’in ismini taşıyan ilkokulun bahçesine yapılacak 4 derslikli Nail Özkardeş Anaokulu 400 bin liraya mal olacak. Okulda 76 öğrenci öğrenim görecek.

ÖZKARDEŞ AİLESİ’NİN 3. OKULU OLACAK
Özkardeş Ailesi, Denizli ticari hayatına yön verenlerden oldu. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketini 1949 yılında kuran Raşit Özkardeş, 1975 yılında İncilipınar’da kendi ismini taşıyan bir okul yaptırdı. 2003-2004 döneminde ilk eşi ile onun vefatından sonra evlendiği eşinin isimlerini taşıyan Pakize-Suzan Özkardeş İlkokulu’nu eğitime kazandırdı. Şimdi de ailenin 5 çocuğundan birisi olan Nail Özkardeş, okul yaptıranlar kervanına anaokulu ile katılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı