REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi’nde bahar etkinlikleri başlıyor

Pamukkale Üniversitesi’nde bahar etkinlikleri başlıyor

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019’, 16-19 Nisan tarihleri arasında Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2019 Pazar, 11:49

Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri başlıyor. Dört gün devam edecek etkinlik çerçevesinde, DJ performansları, çeşitli oyun aktiviteleri, PAÜ öğrenci topluluklarının düzenlediği çeşitli etkinlikler ve ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler yer alacak. 16 Nisan Salı günü saat 15:30’da kortej yürüyüşü ile başlayacak olan şenlik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ve ardından PAÜ Bahar Koşusu ile devam edecek.

Balonla uçacaklar
Pamukkale Üniversitesi’nin Bahar etkinliklerinde bu yıl Türkiye’de bir ilk gerçekleşecek. Öğrenciler şenlikte sıcak hava balonu ile uçma deneyimini şansını yakalayacak.

PAÜ’de Bahar Etkinlikleri 2019 Heyecanı
Diğer taraftan 4 gün devam edecek etkinlikler de ayrıca Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde; Paintball, bungee jumping, salto trambolin, rodeo, canlı langırt, balon futbolu, döner merdane, karaoke, limbo, dev jenga ve labirent oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra resim sergisi, yamaç paraşütü uçuşu, halk oyunları gösterileri gibi öğrenci topluluklarının gerçekleştireceği etkinliklerin yanısıra, PERA, Hey Dougles, Ufuk Beydemir gibi ünlü sanatçı ve grupların vereceği konserler PAÜ öğrencileri ile buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı