REKLAMI GEÇ

PAÜ Bekilli MYO öğrencilerinden LÖSEV’e anlamlı destek

PAÜ Bekilli MYO öğrencilerinden LÖSEV’e anlamlı destek

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftası nedeniyle “Maskemi takarım, farkındalık yaratırım” kampanyasına destek için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Öğrenciler bilgilendirme çalışmaları için gönüllü üye oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2019 Salı, 10:21

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Lösemili çocuklar için bir araya geldi. Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle yapılan farkındalık çalışmalarına destek vermek için düzenlenen etkinlikte buluşan öğrenciler, farkındalık çalışmaları için gönüllü üye oldular.

“Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım / Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” sloganı ile yola çıkan meslek yüksekokulu öğrencileri LÖSEV’e destek vermek amacıyla bilgilendirme afişleri ve pankartların yanı sıra ağız maskelerine çizilen eğlenceli yüz ifadeleri ile etkinliği şölene dönüştürdüler.

Daha sonra lösemili çocuklar için hep bir ağızdan “Kimseyi görmedim ben senden daha güzel. Kimseyi tanımadım ben senden daha özel” şarkısını söyleyen öğrenciler, bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve tüm öğrencilerin gönüllü üye olmaları için hazırlanan afiş, pankart ve görseller okulun panosunda sergilediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı