REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencilere göre şekillenecek

PAÜ öğrencilere göre şekillenecek

PAÜ öğrenci konseyini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversitenin öğrencilerin ve toplulukların ihtiyaçlarına göre düzenleneceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 09:36

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kampüste yeni yerine taşınan Öğrenci Konseyi’ni ziyaret etti. Rektör Bağ, Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun ve konsey üyeleriyle sohbet etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Rektör Prof. Dr. Bağ’ın göreve geldiği ilk günden bu yana öğrencilerin taleplerini hep göz önünde bulundurması ve çözüm odaklı bir tutum sergilemesinin kendileri için önemli olduğunu belirten Zeytun, tahsis edilen yeni binanın kampüste tüm fakültelere yakın ve merkez noktalarından biri olması nedeniyle öğrencilerin kolay ulaşabildiğini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, imkanlar dahilinde öğrencilerin ve toplulukların isteklerine yanıt vermeye devam edeceklerini söyledi. Toplulukların çalışmalarını yapabilecekleri geniş alanlara ihtiyaç duyduklarının farkında olduğunu dile getiren Rektör Bağ, çalışmalara başladıklarını ve Gölbahçe’de yer alan, şu an Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (PADAM) kullandığı bina ve önündeki alanı bahar döneminde öğrenci topluluklarına tahsis edeceklerini duyurdu. İlerleyen yıllarda yine öğrenci topluluklarının çalışmalar yapabilecekleri ve gösterilerini sunabilecekleri bir çadır salon yapacaklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bu süre zarfında Gölbahçe önünde yer alan alanda yaz-kış kullanıma uygun, şenlik havasında bir ortam oluşturacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı