REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri uzaktan eğitimdeki aksamalardan şikayetçi

PAÜ öğrencileri uzaktan eğitimdeki aksamalardan şikayetçi

Pamukkale Üniversite, kovid-19 önlemleri çerçevesinde uzaktan eğitime geçti, ancak öğrenciler teknik aksaklıklardan şikayetçi. PAÜ Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’a bu konuda her gün şikayetler geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2020 Pazar, 15:04

Kovid-19 önlemleri çerçevesinde uzaktan eğitime geçen Pamukkale Üniversitesi’nde sistem aksaklıkları devam ediyor. Derslerin başladığı 23 Mart’ta öğrenciler yoğunluktan dolayı sisteme girememişti. Sisteme giriş yapıp devam çizelgesini imzalaması gereken öğrenciler sistemin çökmesi nedeniyle mağduriyet yaşamamak için PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ’ı tweet yağmuruna tutmuştu. Bağ da, 52 bin öğrencisi olan PAÜ’nün sistemine 103 bin giriş yapıldığı için sistemin çöktüğünü bildirmişti.

BİR ŞEY DUYAMIYORUZ
Aradan geçen zamanda giriş sıkıntısı çözüldü ancak bu kez de öğrenciler görüntü ve ses kalitesizliğinden şikayet etmeye başladı. Öğrenciler, görüntülerin çok sık kesildiği, dersi anlatan hocanın sesini hiç duyamadıklarını belirterek şikayetlerini dile getirdi.

SİSTEMDEN DEĞİL, HOCADAN
PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ ise durumun sistemden kaynaklı olmadığını, hocalar tarafından çözülmesi gerektiğini söyleyerek öğrencileri hocalarına yönlendirdi, “Bu, sistemden kaynaklanmıyor. Hocamızın sistemi kullanma yönteminden kaynaklanıyor. Birçok hocamız sistemi uygun kullanarak kayıtlar başarılı olmuştur” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 29 Mart 2020, 22:28

Vay be benim suçum yok deyip yöneticilik yapmak AKP dönemi…. Sosyolojik bilimsel ekonomik çöküş sorumluluğunu almıyorlar. Ne yer ne içer nereler gider, kısaca nerede yetişti bunlar.

horozköy   -  Bağlantı 29 Mart 2020, 17:12

Umursamazlık ve hata kabul etmeme birçok üniversite bu işin altından başarıyla kalktı ama paü çuvalladı. Sisteme sadece öğrenciler girebiliyorken nasıl 100 bin giriş yapılabilsin, bu sistemi bir tek paü kullanmıyor ama mağdur olan paü öğrencisi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı