REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencilerinden yaratıcı sergi

PAÜ öğrencilerinden yaratıcı sergi

PAÜ öğrencileri materyal sergisi ile çocuklardan büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:44

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen materyal sergisi, katılımcılar ve ilköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı, birinci ve ikinci katlarda düzenlenen serginin açılışına, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersi kapsamında öğrencilerin hazırladığı çalışmalardan oluşan materyal sergisi hakkında bilgi veren Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Sınıf Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emel Sarıtaş, okul öncesinden ilköğretim son sınıfa kadar bütün derslere ait farklı konulardan oluşan ve 4-15 yaş aralığındaki çocuklara somuttan soyuta ilkesiyle eğitim verilmesi amaçlanarak hazırlanan çalışmalardan oluştuğunu belirtti.

Serginin amacının eğitimi desteklemek, eğitimde somuttan soyuta giden süreci anlamak, kavramlar arasında doğru ilişki kurmak olduğunu söyleyen Resim-İş Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bekir İnce, hazırlanan sergide Resim-İş Bölümü öğrencileri ve öğretmen adaylarının eser analizlerine yönelik, kavram haritası yönteminden yararlanarak eserin alt metnini görselleştirebilmek adına hazırladığı çalışmaların da yer aldığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı