REKLAMI GEÇ

PAÜ Senatosu dağıldı

PAÜ Senatosu dağıldı

Olağanüstü bir süreç yaşanan Pamukkale Üniversitesi’nde senato da dağıldı. Pamukkale Üniversitesi Senato üyeleri, bugün yapılan toplantının ardından istifa ederek görevlerinden ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 18:11

Pamukkale Üniversitesi Rektörü başkanlığında faaliyet yürüten ve Rektör yardımcıları, dekanlar, her fakülteden öğretim üyesi, enstitü ve yüksekokul müdürlerinden oluşan Pamukkale Üniversitesi Senatosu üyeleri toplu halde istifa etti.

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tüm dekanların istifasının istenmesinin ardından son kez bir araya gelen ve istifalarını veren PAÜ Senatosu üyeleri, toplantı sonunda ortak bir açıklama yaptı.

Senato üyeleri, “Devletimizin ve milletimizin maruz kaldığı elim durum karşısında 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yeni stratejiler geliştirilmesi hayati bir zaruret halini almıştır. Bu çerçevede hiçbir ikbal ve istikbal kaygısı taşımadan, sadece milletimizin ve devletimizin istiklalini düşünerek daha güzel bir gelecek tasarlamak, özlediğimiz medeniyeti inşa etmek, daha yetenekli meslektaşlarımıza imkan tanımak maksadıyla görevlerimizden huzur içinde ayrılıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı