REKLAMI GEÇ

PAÜ’de kariyer etkinliği

PAÜ’de kariyer etkinliği

Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü “Kariyerinizin altın basamakları” konulu etkinlik düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 11:45

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen kariyer etkinliğine İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, Zorlu Taç Mağazası İnsan Kaynakları Müdürü Bahir Dibekoğlu, Avivasa Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ali Önder Lülü, Peugeot Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü PascaleMourreTankurt, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan İşletme Kulübü Başkanı Mutlu Oğuz, öğrencilere kariyer planlaması konusunda yarar sağlayacak bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ve profesyonel kişiler ile öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi.
Öğrencilerin gelecekte iyi bir kariyer sahibi olması için çalışmalar yaptıklarını belirten İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Eurodesk Türkiye Temas noktası olduklarını, bunun yanında İŞKUR ile de protokol imzaladıklarını vurguladı.

Üniversite yıllarında öğrencilerin derslerle yetinmeyip kendilerini geliştirecek tüm fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini belirten Zorlu Taç Mağazası İnsan Kaynakları Müdürü Bahir Dibekoğlu, iş başvurularında yapılan mülakatlarda kişinin üniversite mezunu olmasının yanında, bilgi ve birikiminin büyük önem taşıdığını söyledi. Dibekoğlu, öğrencilerin özellikle üniversitedeki son iki yılını iyi değerlendirmesini tavsiye ederek, hedefledikleri sektörle mutlaka iletişim halinde olmalarını dile getirdi.

Daha sonra Avivasa Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ali Önder Lülü ve Peugeot Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü PascaleMourreTankurt söz aldı.
Konuşmaların ardından Dekan Prof. Dr. Aygören, konuşmacılara plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı