REKLAMI GEÇ

PAÜ’de medikal maskeler personele dağıtıldı

PAÜ’de medikal maskeler personele dağıtıldı

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde üretilen medikal maskeler, sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm personele dağıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2020 Çarşamba, 18:35

Covid-19’un yayılmasının maske kullanımının öneminden yola çıkan Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (DTBMYO) Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Öğretim Üyesi Dr. Nurcan Kutlu, gönüllü öğrenciler ile birlikte maske üretti.

Üretilen medikal maskeler, sterilizasyon çalışması sonrasında, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personel tarafından sağlık çalışanları ile fakültelerde ve idari birimlerde görev yapan akademik ve idari çalışanlara dağıtıldı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kamu hizmetlerinin aksamaması adına Covid-19’un yayılmasını önleme tedbirleri kapsamında asgari personel ile çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Üniversite bünyesinde üretilen maskeleri görev yapan tüm personele ulaştırarak çalışanların salgından etkilenme riskini en aza indirmek istediklerini anlatan Rektör Bağ, salgınla mücadelede yoğun bir gayret içinde olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı