REKLAMI GEÇ

PAÜ’de SILVHER Projesi Çevrimiçi Eğitimi başladı

PAÜ’de SILVHER Projesi Çevrimiçi Eğitimi başladı

Pamukkale Üniversitesi’nin 2019 yılında Erasmus Plus programından hibe desteği almaya hak kazanan projelerinden biri olan SILVHER projesi, ilk çevrimiçi eğitimini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2019 Salı, 16:19

Pamukkale Üniversitesi’nin 2019 yılında Erasmus Plus programından hibe desteği alan SILVHER (Somut Olmayan Kültürel Değerlerin ve Mirasın Korunması) projesi kapsamında eğitimler başladı. İlk eğitimde katılımcılara paydaş ülke üniversitelerin kendilerine ait modüllerin içerikleri, iletişim, işbirliği araçlarının kullanım biçimleri ile birlikte öğrencilerin platform üzerinde dersleri ne şekilde işleyeceklerine dair detaylı sunumlar yapıldı.

Proje ile ilgili bilgi veren Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Naci  Polat, “Projemiz içinde mevcut ders materyallerinin dışında her dersin sonunda öğrencilerimizi bekleyen okuma parçaları, değerlendirme soruları ve proje çalışmaları bulunmaktadır.

Gerçekleştirmekte olduğumuz eğitimlerin sonunda farklı uluslardan öğrencilerimizin ortak projeler yaratmalarını ve bağımsız olarak temin edecekleri finansal ve sosyal kaynaklar ile projelerinin sürdürülebilirliğini temin etmelerini heyecanla hedeflemekteyiz. Bir adım sonrasında ise başarılı olan projelerin Avrupa Birliği düzeyinde tanıtımı gerçekleştirilecektir. Bu anlamda projemiz, üç ülkeden öğrencilerin kendi çabalarıyla ortaya çıkardıkları kültürel miras projelerini somut bir şekilde hayata geçirebilmeleri adına kılavuz niteliğindedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı