REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Tıp Bayramı coşkuyla kutlanıyor

PAÜ’de Tıp Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Pamukkale Üniversitesi Yönetimi, PAÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı ve PAÜ Hastaneleri Yönetimi ile birlikte düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Haftası etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2019 Cuma, 09:16

Pamukkale Üniversitesi’ndeki Tıp Bayramı Haftası etkinlikleri Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu’nda Tabib-ül Curcuna ekibinin sahnelediği ‘Bölge Hastanesi’ adlı tiyatro oyunu ile başladı, sağlık koşusu ile devam etti. Koşuya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ile birlikte hastane yönetimi üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pamukkale Üniversitesi’ndeki Tıp Bayramı Haftası etkinlikleri, PAÜ Kongre Kültür Merkezi Ana Salonu’nda bugün Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun vereceği konserin ve Tıpta İnsan Bilimleri Topluluğu’nun gerçekleştireceği ‘‘Geceye Damlayan Melodiler’ adlı şiir, şarkı ve halk oyunlarından oluşan gösteri ile sona erecek.

Yorumlar

atilla aka   -  Bağlantı 16 Mart 2019, 16:58

paü nün tıp bayramını kutlamasını kınıyorum, devlet üniversitesi olmalarına rağmen ücretli hasta bakımı yapıyorlar ücret ödemezsen 2 ay sonraya randevu veriyorlar tıp bayramı bu yüzden paü ye yakışmıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı