REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü Genç Sosyal Bilimcilere ödül

PAÜ’lü Genç Sosyal Bilimcilere ödül

Türk Sosyal Bilimler Derneği (TSBD)’nin düzenlediği “Genç Sosyal Bilimciler Ödülleri” 2021 yılı sonuçları açıklandı. Ödüle hak kazananlar arasında, tez çalışmalarını PAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde tamamlamış bir doktora ve bir yüksek lisans mezunu da yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2021 Cumartesi, 11:57

1967 yılında kurulan ve 1992 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla “kamu yararına çalışan dernek” niteliğini kazanan TSBD tarafından iki yılda bir düzenlenen, Genç Sosyal Bilimciler Ödülleri sahiplerini buldu. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Sezgi Akbaş doktora, doktora öğrencisi Erdal Kaya ise yüksek lisans tezleri ile ödüle layık görülen genç bilim insanları arasında yer aldı.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü (ÇEEİ) Öğretim Elemanı ve PAÜ Kariyer Merkezi Merkez Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Sezgi Akbaş, Prof. Dr. Oğuz Karadeniz danışmanlığında 2021 yılının Mart ayında tamamladığı “Kendi Hesabına Çalışanların Sosyal Güvenliği: Kapsam, Finansman ve Edimler Açısından Sorunlar ve Bir Model Önerisi” başlıklı teziyle Doktora Tezi Kategorisinde Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.

Ayrıca, İİBF ÇEEİ Bölümünde YÖK 100/2000 Programı Bursiyeri olarak doktora çalışmalarını sürdüren Erdal Kaya, Doç. Dr. Çağla Ünlütürk Ulutaş danışmanlığında 2020 yılının Ocak ayında tamamladığı Denizli Tekstil Sektöründe Emek Süreci: Nitel Bir Analiz” başlıklı teziyle Yüksek Lisans Tezi Kategorisinde Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı