REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü Mühendis adayları ‘Teknik Gezi Topluluğu’ kuruyor

PAÜ’lü Mühendis adayları ‘Teknik Gezi Topluluğu’ kuruyor

Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri eğitimlerine pozitif katkı sağlayacağına inandıkları ‘Teknik Gezi Topluluğu’ adı altında bir topluluk kurmak için çalışmalara başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 12:13

Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri, daha önceden belirlenen sektörlerde iş adamlarıyla görüşmek, işletmelere teknik anlamda ziyaretlerde bulunmak amacıyla ‘Teknik Gezi Topluluğu’ adı altında bir topluluk oluşturmak için çalışmalar başladı. Şimdilik 6 kişiden oluşan ekibin kısa süre içinde sayılarının katlanarak çoğalması umut ediliyor.

Topluluk oluşturmaktaki amaçlarının çalışmaları yerinde görmek ve işleyişe canlı olarak tanık olmak olduğunu söyleyen endüstri mühendisliği öğrencileri, ziyaretlerine Pamukkale Şarapçılıkla başladı. İşletmeyi gezen ve firma yetkililerinden yerinde bilgi alan öğrenciler, “Mühendislik Fakültesi’nde derslerde başarılı olmak yetmiyor. Çalışmaları yerinde görmek ve incelemek daha kalıcı bir bilgi sağlıyor. Şu an topluluğumuz az kişiden oluşuyor. Ancak daha sonra bu tür ziyaretleri çok sayıda arkadaşımızla yapacağımızı unut ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı