REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün 3 güçlü rektör adayı Denizlihaber’e konuştu

PAÜ’nün 3 güçlü rektör adayı Denizlihaber’e konuştu

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) rektörlük seçimi için geri sayım devam ederken, yarışın en güçlü adayları olarak gösterilen Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan, Denizlihaber.com’a konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2014 Salı, 13:24

PAÜ’de akademik personeli rektör seçimi heyecanı sardı. Muhtemelen ocak ayı içinde yapılacak rektörlük seçimine halen bu görevi sürdüren Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan, Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Velittin Kalınkara, Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu ve Prof. Dr. Ceyhun Vedat Uygur aday oldu.

SEÇİMİN NABZI DENİZLİHABER’DE ATIYOR
“Kim rektör seçilecek, hangi aday daha güçlü” sorularının sıkça sorulduğu bu seçimin nabzı Denizlihaber.com’da atıyor. Akademik çevrelerde seçimin üç güçlü adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Prof. Dr. Ahmet Fahir DemirkanDenizlihaber’den Engin Ünal’a konuştu.

MERAK EDİLEN SORULARIN YANITLARI
PAÜ’nün rektör adayları Bağcı, Bağ ve Demirkan ile röportaj yapan Engin Ünal, yanıtı merakla beklenen sorular yöneltti. Akademik çevreler ve Denizli kamuoyu, merakla beklediği bu soruların yanıtını 25 Aralık’tan itibaren Denizlihaber.com’da bulacak.

25 Aralık’ta Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 26 Aralık’ta Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan ve 29 Aralık’ta Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile yaptığımız röportajları okuyabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı