REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün ClinicalKey programını dünya tercih ediyor

PAÜ’nün ClinicalKey programını dünya tercih ediyor

Pamukkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Doktorların sorularına hızla yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veritabanı olan ClinicalKey programı için eğitim toplantılarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2019 Perşembe, 12:25

PAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık bilimleri konusunda dünyaca tercih edilen önemli veri tabanlarına sahip ClinicalKey programı için eğitim toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Belli periyotlarda düzenlenen eğitim toplantılarında bilgiler ilgililere aktarılıyor.

Program, Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri için doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak sağlıyor.

Doktorların sorularına hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veritabanı olan ClinicalKey programı ayrıca araştırmacıların konu ve kaynak tarama için harcadıkları zamanı azaltıyor, ulusal düzeyde hızlı, tek merkezden ve kolay arama ile çözüm sağlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı